Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΛΑΜΨΗ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΣΩΜΑ!!!

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • Κουβερτούρα (καθορίστε την ποσότητα ανάλογα με την περιοχή στην οποία θέλετε να την απλώσετε)
  • Λίγες σταγόνες ελαιόλαδο ή αμυγδαλέλαιο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λιώνουμε σε μπεν-μαρί την κουβερτούρα. Μόλις κρυώσει τόσο ώστε να μην καίει, προσθέτουμε το λάδι που έχουμε επιλέξει και ανακατεύουμε. Απλώνουμε το μείγμα μας σε όποια περιοχή του σώματός μας θέλουμε ή στο πρόσωπό μας και την αφήνουμε να δράση για 20 λεπτά. Ύστερα ξεβγάζουμε με άφθονο χλιαρό νερό.








Διευκρινήσεις
  • Να μην ξεχνάτε ότι πριν την εφαρμογή οποιασδήποτε μάσκας είναι απαραίτητη μία καλή απολέπιση με τη μέθοδο που σας έχω δείξει σε προηγούμενη ανάρτηση, ενώ μετά τη μάσκα είναι απαραίτητο να βάζουμε την ενυδατική μας όπως σας έχω δείξει επίσης.
  • Ξαναεπισημαίνω ότι αφού ξεβγάλουμε το πρόσωπο μας στεγνώνουμε είτε με καθαρό βαμβάκι είτε με καθαρό απαλό χαρτί. ΠΟΤΕ με πετσέτα!!!
  • Όποιος έχει κάποια αλλεργία σε κάποιο από τα συστατικά της μάσκας ή κάποια σοβαρή δερματοπάθεια θα πρότεινα να συμβουλευτεί τον γιατρό του πριν κάνει οτιδήποτε. Οι υπόλοιποι μπορείτε να τη χρησιμοποιείτε 1-2 φορές την εβδομάδα.
  • Επιλέγουμε την κουβερτούρα διότι τα φλαβανοειδή, το μαγνήσιο και η καφεϊνη που περιέχει την κάνουν να τονώνει την επιδερμίδα και να βελτιώνει την υφή της κάνοντας τη να λάμπει. Επίσης, η καφεϊνη την κάνει όπλο κατά της κυτταρίτιδας. Τέλος, το λάδι χρειάζεται στη μάσκα γιατί έχει ενυδατική και αντιοξειδωτική δράση και έτσι βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου